Nyar vegevel mindig ramtor az osszebujos, labat felhuzos hangulat, amikor semmi masra nem vagyom, mint pokrocokra, kavera es konyvekre az otthonomban fogyasztva oket. Persze ez a hangulat meg nem jelenti azt, hogy ennyiben merulnenek ki a napok az oszi idoszakban (pedig megtanulnek egyutt elni vele, hahhah...!), a befozesek viszont pont passzolnak a kepbe! Minden evben karacsonykor igyexem valami sajat ajandekot is adni a vasaroltakon kivul, volt, amikor hazi bonbonokat, volt, amikor kulonos gonddal diszitett mezeskalacsokat csomagoltunk. Iden kicsit korabban elkezdem gyujtogetni az ajandeknak valot, es arra gondoltam, kulonleges lekvarokkal bovitem az ajandekos batyukat! Nem arulom el a teljes recepteket, mert valodi, mashonnan nem beszerezheto finomsagot szeretnek ajandekozni. Viszont jo tippkent mondhatom, hogy a kortehez a fahej, az oszibarackhoz pedig a gyomber kivalo fuszer, ha valami pikansat szeretnel kiadni a kezed alol!
A csomagolas igazi pepecselos munka volt, de Ruben ruhaiba a kezzel keszitett nev behimzesek utan mar meg sem kottyant :,D Nem vagyok az a varros- kotogetos fajta, de vannak dolgok, amiket idovel megis megszeret az ember (:
A maradek gyumolcsbol reg kivant barackos pite lett, forron talalva, vaniliafagyival bolonditva!
(Ujabb tipp: NE keszits zablisztbol pitet, nem lesz vele az igazi. Itt sajnos nem lehet elcsalni a lisztet, be kellett latnom. Izre nem rossz, de akkor sem igazi pite.)