Szenteste - 2023.-
2023. december 25. írta: SandRu

Szenteste - 2023.-

Apró levelek a karácsonyok szellemeihez

img_0682_1.JPG

Kedves Elmúlt Karácsony Szelleme!
Köszönöm hogy velem voltál, de jobb már nélküled. Megfáradtam a várakozásban és a jobbat vágyva reménykedésben. Talán az is kellett, talán bölcsebbé tettél vele, de boldogabb nem lettem tőle. Kiváló startvonal volt viszont ahhoz, hogy a nagytesóddal találkozhassak itt és most:

 

Kedves Jelen Karácsony Szelleme!
Köszönöm, hogy velem vagy és betöltöd az otthonom, kitöltöd a sarkokat és átfolysz a terített asztalon. Felülmúltad önmagad a fényeddel, az érzésekkel amiket belém oltottál és mindazzal, amiket magaddal hoztál nekem erre a napra. Hálás vagyok a legnagyobb dolgokért amik körbevesznek most, de leghálásabb az aprókért vagyok: a tollfüzérért a fánkon, a duci narancsokért a konyhában, a megtalált elveszett dolgokért magamban. Ugye maradsz még egy kicsit nálunk?
Ps.: kösz a havat, imádtuk! xxx

 

Kedves Jövő Karácsonyok Szelleme!
Tudom, még nem ismerjük egymást, de szeretném ha tudnád hogy örömmel várlak, bárhol is találkozzunk majd. Kérlek, légy jó szívvel felénk és ha semmi mást nem hozol csak békés pár napot azokkal akiket szeretek, már azzal is bőven teljesítetted, amit természetednél fogva teljesíthetsz. Nem bánnám, ha a találkozásunkhoz vezető út is simán menne és igazán élvezni tudnám, kérlek ne engedd, hogy elvesszek a lényegtelen de látványos dolgokban. Én igyekezni fogok. Jövőre találkozunk, izgatottan várom!

 img_0685_1.JPG

 img_0684_1.JPG

img_0683_1.JPG

img_0678_1.JPG

img_0679.JPG

img_0680.JPG

img_0681_1.JPG

img_0675.JPG

img_31f7a18e144d-1.jpeg

img_0677.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://daysonpaper.blog.hu/api/trackback/id/tr6118287845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása