Sült gesztenyés esti kikapcs
2016. december 15. írta: SandRu

Sült gesztenyés esti kikapcs

Oszinten szolva soha az eletben nem sutottem meg gesztenyet, de a karacsony- vizsgak- gyerek- munka zsonglorkodesben bizony katonasan bevallva akadnak feszult pillanatok. Ezekre legnagyobb megkonnyebbulesemre olyan egyszeru megoldas akadt, mint gesztenye sutes a pocokkal, hetkoznap esteken, ami a luxuspillanatok esti netovabbja! Derus, kozos munka, ami csititani kepes a napi surges- forgast es lelkiismeret- furdalast, ha az egyensulyok nem a kedvemre billennek a kotelezettsegek teren. Pont az 'i'- re, hogy isteni finom is! Raadasul enni mindenkepp kell, meg azt az erzetet sem kelti, hogy idohuzas- ami pedig ezekben a napokban aranyertekben folyik.

Tobbfele javaslatot kaptam sutes ugyben es tudom, hogy sokan tartanak az otthoni gesztenyezestol, mert ahhoz azert  draga, hogy ne sikeruljon. En sutes teren hallottam hideg vízrol elotte, meleg sos vizrol utana, de vegul egy becsi utcai arustol kapott tippet fogadtam meg, amit nem banok:

Egy adag gesztenyet (meg sutopapir sem kell ala, siman tisztithato az edeny- en kezzel mosogatok es nem volt problemam) 180 fokos elomelegitett sutobe teszek 40 percre, neha megrazogatva, hogy mindenhol atsuljon. Kesz.

img_9144.JPG

img_9146.JPG

img_9148.JPG

img_9147.JPG

img_9143.JPG

img_9142.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://daysonpaper.blog.hu/api/trackback/id/tr4412047367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása