Randizni millió módon lehet, és én imádom az andalgós estéket, a pörgős-kimenős éjszakákat, a meghitt mozizásokat és a családi kirándulásokat, de amikor ketten együtt valami újat próbálunk az csemege az élmények közt :)
Ugyan egy tavalyi, beragadt karácsonyi ajándék révén keveredtünk erre a workshopra Ursa Maioréknál, biztosan szemezgetek majd a többi eseményük közt is! Hogy a sztori kerek legyen, az ajándék egy páros séfvacsora lett volna, amolyan romantikus módon, de mivel az ajándékkártya lejárta előtt pár héttel kaptunk a fejünkhöz, már nem tudtunk időpontot foglalni rá. A tulajdonos viszont megmentett bennünket és felajánlotta, hogy bármilyen más workshopra bejelentkezhetünk az utalvánnyal, és ki is szemeltük a steak témát - ahol már csak egy hely volt foglalható. (Pillanatnyi, elsuhanó villanás után, miszerint nem, nem és nem fogjuk hátrahagyni a partnerünket egy steak miatt ;D) végül úgy döntöttünk, megpróbálkozunk egy pék tanfolyammal, ahol kovászos cipót, zsömlét és kiflit tanulunk meg sütni.
És nem csalódtunk, odáig meg vissza voltunk a kurzustól, a helyszíntől, az oktatóinktól és a szerencsés csillagzat alatt összeállt vendégcsapattól, akikkel együtt sütöttünk. És hogy teljesen beleszeressünk az ott töltött időbe, befogadtuk a jó szívvel megosztott Oszit, a kovászt, akit mostantól mi etetgetünk és hizlalgatunk, míg kenyér a kenyér a sütőnkben!